" bUkAn nAmAnyA CINTA aNdAi iA hAnyA MEMBAHAGIAKAN "

Friday, December 2, 2011

......................

knApA knApA knApA…?????
knApA mEsti wujud hAlAngAn dAlAm sEbuAh pErhubungAn…
…………kENApAAAAAA………???????!!!!!!!! :'(
Disaat Aku Memerlukan Dirinya… Disaat Aku Merindukan Senyuman Yang Terukir Dibibir Nya , Gelak Tawa Nya …. Disaat Lama Xbjumpa Ngan Nya… Disaat Aku Ingin Menatap Wajah Nya… Wajah Yang Cukup2 Aku Rindui….
Disaat… Dan Disaat Itu Jugak.. Halangan Itu Wujud Dalam Hubungan Aku Dan Die…. Kenapa….? Timbul Satu Psoalan Yang X Mungkin Kami Dapat Tawu Jawapannya…. Adakah Halangan Itu Semata-Mata Untuk Menguji Cinta Dan Kesetiaan Antara Kami…??? Adakah Untuk Menguatkan Lagi Ase Cinta Yang Kami Semai Selama Ini..???? Adakah Untuk Membuatkan Ase Cinta Kami Bkurangan Dan Semakin Hari Semakin Hilang Dan Terus Lenyap Dan Hanyut Di Makan Masa…….????? Tak… Takkan Sama Sekali..!!!! Xkan Kurang..!!!! Xkan Hilang..!!!  Xkan Lenyap Dan Hanyut….!!! Xkannn!!!! Aku Xkan Benarkan…. Aku Xkan Biarkan Ase Itu…. Xkan Biarkan Ase Itu Menyelubungi Diri Ini…… Xkan Benarkan Sama Sekali……..
Tapi.. Disudut Kecil Hati Ini… Aku Yakin.. Aku Yakin Yang Halangan Itu Adalah Untuk Menguji Sekuat Manakah Cinta Antara Kami… Sekuat Manakah Sabarnya Diri Ini… Kerana Aku Yakin Banyak Lagi Halangan – Halangan Yang Besar Daripada Ini Akan Wujud selepas ini…. Ini Hanya Lah Satu Permulaan Dalam Sebuah Perhubungan.. Juz Satu Permulaan…
**** MASAM MANIS MASIN PAHIT KELAT PEDAS DALAM SEBUAH PERHUBUNGAN PERCINTAAN…****
No comments:

Post a Comment